احمد دهاز ادامه داد: اجرايي شدن اين قانون بارها از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان و استانداري بوشهر به سازمانهاي دولتي گوشزد شده ولي هيچ گونه بازخوردي نداشته است.
وي با اشاره به اينکه در حدود يک ماه پيش تعداد قابل توجهي از استانها براي آشنايي و نحوه اجراي اين کار به معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان مراجعه کردند، اظهار داشت: تصور ميشد با وجود ارائه راهکارهاي مناسب از سوي اين معاونت، طي اين مدت عملي شود، که اتفاقي نيفتاد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان تصريح کرد: نوع کار، چگونگي اجرا و حتي نحوه همکاري و همراهي اين معاونت براي اين سازمانها تشريح شد.
دهاز با بيان اينکه به طور حتم با گذشت اين مدت زمان بايد نتيجه گرفت که اين سازمانها در اجراي اين قانون کم کاري ميکنند، گفت: با معاونت برنامه ريزي و ديوان محاسبات اداري در اين خصوص مشورت کرده و اقدامات لازم را انجام ميدهيم.
وي در اين زمينه که اجراي اين راهکار تأثيري در اجرايي شدن قانون خواهد داشت، افزود: ديوان محاسبات اداري با بررسي اسناد سازمانها و مراکز مختلف، آنها را موظف به اجراي اين قانون ميکند.
احمد دهاز در ادامه اظهار داشت: ديوان محاسبات با بررسي ميزان مخارج اين سازمانها به بررسي چرايي توجه نداشتن آنها به تخصيص يک درصد از اعتبارات به بخش صنايعدستي ميپردازد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي بوشهر خاطرنشان کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي بوشهر به زودي با همکاري استانداري بوشهر نسبت به اجرايي شدن اين راهکار وارد عمل ميشود./111
انتهای پیام/